O nama

Saznajte više o nama i našim fontanama

IMG_4226

Ekskluzivna šampanjac fontana

Po prvi puta na prostorima Hrvatske otkrijte pravu ekskluzivu za Vašu svečanost. To je Ekskluzivna šampanjac fontana koja vam može uljepšati i upotpuniti atmosferu. Sa naših Ekskluzivnih šampanjac fontana može teći alkoholno ili bezalkoholno piće, sve ovisi o vašim željama i raspoloženju.

Ako želite ostaviti fantastičan dojam onda je Ekskluzivna šampanjac fontana idealno rješenje koje će vašu svečanost učiniti neponovljivom a vaše goste oduševiti nečim uistinu ekskluzivnim.

Dozvolite sebi da vaša proslava postane proslava iz snova.

Svaki događaj u životu zaslužuje da mu se u potpunosti posvetite.

Učinite to sa puno ljubavi, radujte se svakom poslovnom i privatnom događaju, svakom rođendanu, svakom krštenju, svakom uspjehu vaše djece, svakom druženju sa prijateljima, svakoj maturi, svakom diplomskom, svakoj svadbenoj svečanosti…

Naša Ekskluzivna šampanjac fontana savršena je dekoracija za sve svečanosti!

ZA LJUBITELJE GLAMURA I RASKOŠA

Ekskluzivna šampanjac fontana

Uz Ekskluzivnu šampanjac fontanu sasvim je sigurno da ćete imati dan za pamćenje. To je jednostavno dekorativni detalj i pravi “šampanj show” koji se ne zaboravlja.

Fontana za šampanjac odiše elegancijom, sofisticiranošću, prefinjenošću, dobrim ukusom i luksuzom.

Ekskluzivnu šampanjac fontanu možete iznajmiti na vrlo lak i jednostavan način. Dovoljno je da nazovete broj telefona agencije ili nam pošaljete upit na e-mail da dogovorite sve detalje.

E1F0D439-73EE-4AB3-B7BB-FEBEDD02C877

Recenzije

Što drugi kažu o nama